Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Driezum

Kennismaken met een maaltijdservice in Driezum? Via de Maaltijdbutler vind je de meest kwalitatieve verstrekkers in jouw gemeente. Beoordeel op aanbod en kwaliteit, en bestel alles online, of telefonisch. Altijd snel (en in veel gevallen gratis) afgeleverd. Onder ouderen is het natuurlijk immens populair (denk aan tafeltje dekje). Maar ook gezinnen met jonge kinderen ontdekken de maaltijden. En daarnaast zien we het veel terug bij bedrijven. Een gezonde overwerkmaaltijd wordt steeds meer besteld. Laat je gegevens achter, en wij sturen jou een overzicht met de beste maaltijden. Onderstaand vind je ook alle lokale experts op het gebied van warme maaltijden in Driezum.

aanvragen maaltijd

Wij hebben deze maaltijdbezorgers in Driezum gevonden

De meest populaire aanbieders tref je hierboven. Stuk voor stuk grote organisaties, en bezorgen dus ook in de gemeente Dantumadiel. Waarom zou ik hier bestellen? Veel gezonde producten en altijd bezorging aan huis. Rondom deze streek zien we ook meer en meer kleinschalige organisaties. Hieronder een overzicht met kleinere leveranciers. Voorbeelden zijn bedrijven of ouderenorganisaties die een eigen bezorgservice hebben met name voor inwoners van Driezum. De service is hier top, en schappelijke prijzen. Kies een van de organisaties voor uitgebreide info en laat direct gerechten thuisbezorgen zoals Kippensoep met vermicelli. Lees ook meer over Maaltijdservice Reek.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Driezum


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Driezum

  De maaltijdservice is ooit ontstaan, speciaal voor ouderen. Langer thuis wonen is voor sommige senioren lastig. Een kant-en-klaar gerecht als Rundvlees in kokossaus met rijst en groenteschotel staat binnen mum van tijd op tafel. Je kunt kiezen voor verschillende maaltijden.

  • Tafeltje dekje: Een warm gerecht aan huis geleverd.
  • Dagverse maaltijden: In de ochtend gekookt, ‘ s Middags / ’s avonds thuisbezorgd. In de koelkast een dag te bewaren.
  • Koelverse maaltijd: Met verse ingrediënten gekookt, meteen zuurstofarm verpakt, en afgeleverd bij de klant. 5 tot 7 dagen in de koelkast te bewaren.
  • Vriesverse maaltijden: Leg deze gerechten in de diepvries, en kunnen tot 12 maanden worden bewaard.

  Ook voor gezinnen een uitkomst
  Ook gezinnen maken gebruik van de maaltijdservice. De kant-en-klare diners zijn kindvriendelijk. Gemakkelijk voor gezinnen met weinig tijd (veel verplichtingen). Gewoon eventjes in de magnetron zetten. Het staat zo op tafel, smullen maar. Heerlijke kant-en-klaar maaltijden zoals Varkensfilet of heerlijke Kerriesoep kan je soms ook bij supermarkten krijgen zoals EkoPlaza of PLUS. De gerechten koop je hier ook online.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Ook voor een vergadering of meeting maaltijdservice kan je ook bij de maaltijdbutler terecht. Klanten willen graag verantwoord eten. Een overwerk maaltijd leveren in Driezum hoeft niet duur te zijn en kan aan kantoor geleverd worden. Hierin is ontzettend veel keuze. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan.

  Voordelen van een bedrijfsmaaltijd?

  • Personeel hoeft niet zelf naar de supermarkt..
  • Relatief goedkope oplossing.
  • Bezorging ook op externe locaties.
  • 1 overzichtelijke factuur aan het einde van de maand.

  Met name bij (late vergaderingen) is een bedrijfsmaaltijd echt ideaal. De plates zoals Erwtensoep zijn gevarieerd en kwalitatief. Jij en je collega’s kunnen zich helemaal op het werk focussen. Een voorgerecht (soep) of nagerecht is ook mogelijk. Ook voor al het eetgerei kan worden gezorgd. Het gemak ontdekken van een zakelijke maaltijdservice in Driezum? Hieronder staat een formulier, vul het in en wij versturen een aantal geschikte opties. Op deze website lees je ook alles over Warme maaltijden bezorgen in Amen.