Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice De Kiel

Kennismaken met een maaltijdservice in De Kiel? Door middel van onze Maaltijdbutler vind je de voornaamste leveranciers uit jouw omgeving. Vind reviews van anderen, en bestel de lekkerste gerechten online. Supersnel en vaak helemaal gratis bezorgd. Duizenden senioren maken er al gebruik van (tafeltje dekje kennen we al jaren). Ook steeds meer jongeren maken er gebruik van. Het is ook een uitkomst voor bedrijven / kantoren. Denk maar aan de welbekende overwerk maaltijd. Vul het bovenstaande formulier in, en wij sturen jou een overzicht met de beste services in de regio. Of bekijk hieronder direct de organisaties die zich richten op warme maaltijden in De Kiel.

aanvragen maaltijd

Wij hebben de volgende maaltijdbezorgers in De Kiel uitgezocht

Hierboven vind je de meest populaire maaltijdservices. Zij werken door heel Nederland en bezorgen inmiddels ook in de gemeente Coevorden. Waarom juist deze organisaties? Dagverse maaltijden en handige betrouwbare bezorging. In deze buurt zien we ook meer en meer plaatselijke aanbieders. Hieronder een overzicht met kleinschalige leveranciers. Dit zijn slagers of juist thuiszorg services met een gezonde verantwoorde bezorgservice gericht op inwoners van De Kiel. Altijd de beste service, en aantrekkelijke prijzen. Selecteer een van de aanbieders voor uitgebreide info en bestel bijvoorbeeld een portie Lekkerbekje, doperwten,wortelen, gebakken aardappelen. Bekijk ook alles over Maaltijdservice Oud-Vossemeer.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-De Kiel


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in De Kiel

  De maaltijdservice is erg populair onder ouderen. Zelfstandig koken en boodschappen doen is voor senioren soms lastig. Kant-en-klaar eten zoals Zomerzuurkool met casselerrib hoeft slechts een paar minuutjes in de magnetron. Laten we eens kijken wat er mogelijk is:

  • Tafeltje dekje: Het diner wordt warm aan huis geleverd.
  • Dagverse maaltijd: Het eten wordt bereid en dezelfde dag nog bezorgd. Niet langer dan 1 dag houdbaar.
  • Koelverse maaltijd: Vers bereid, meteen zuurstofarm verpakt, en afgeleverd bij de klant. 5 tot 7 dagen in de koelkast te bewaren.
  • Vriesverse maaltijd: Gewoon in een vriezer leggen, je bewaart ze zo een aantal maanden.

  Voor (jonge) gezinnen
  Ook ouders met kinderen genieten volop van een maaltijdservice. De kant-en-klaar gerechten worden steeds kindvriendelijker. Ideaal voor tweeverdieners waarbij er altijd tijd tekort is. Het hoeft alleen maar even in de magnetron. Binnen een paar minuten op tafel. Heerlijke kant-en-klaar maaltijden zoals Varkenslapje en verse Runderlapje in jus vind je ook bij supermarkten als Deen of Dirk. De gerechten koop je hier ook online.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Voor op kantoor maaltijdservice kan je ook bij de maaltijdbutler terecht. Medewerkers houden wel van een lekker menu. Een overwerk maaltijd leveren in De Kiel is vaak niet duur en wordt op kantoor geleverd. De keuze is groot. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan.

  Waarom een bedrijfsmaaltijd?

  • Indien gewenst alles op locatie geserveerd.
  • Maaltijden al vanaf €5,00.
  • Ideaal voor meetings op externe locaties.
  • Dankzij een factuur precies inzicht in het verbruik.

  Met name bij (late vergaderingen) is deze bedrijfsmaaltijd een Win-Win situatie. De plates zoals Varkenshaas zijn gevarieerd en kwalitatief. Je hoeft verder nergens op te letten. En de afwas wordt voor je gedaan. Ook voor borden en bestek wordt gezorgd. Direct bestellen bij een zakelijke maaltijdservice in De Kiel? Reageer via het formulier hieronder en we sturen jou de beste leveranciers. Op maaltijdbutler.nl lees je ook meer over Warme maaltijden bezorgen in Zoelen.