Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijdservice Dalerveen

Aan de slag met een maaltijdservice in Dalerveen? Iedere dag een gezonde maaltijd draagt bij aan een energiek en vitaal lichaam. Dit is bovenal van toepassing voor ouderen. Wellicht is het niet meer mogelijk om dit zelf klaar te maken. Gelukkig is er de maaltijdservice: dagverse en heerlijke maaltijden thuisbezorgd die u snel kunt klaarmaken in de oven of magnetron. Hieronder vind u handige adressen voor het bezorgen van warme maaltijden in Dalerveen. Bepaal welke leverancier het beste bij u past en ga van start met een spotgoedkoop proefpakket met smaakvolle menu’s als Varkensfiletlapje met vleesjus, gebakken aardappelen, wortelen met doperwten en Slavink, prei à la crème, gekookte aardappelen. Snel en gekoeld bij u thuisbezorgd. Hieronder bekijkt u belangrijke informatie over de verschillende soorten gerechten, tafeltje dekje, welke services er in de buurt zijn, actuele prijzen, hoe bestellen en bezorgen werkt, en info rondom maaltijdondersteuning + subsidies.

 • Goed, gezond en gevarieerd eten voor iedereen.
 • De lekkerste ingrediënten van het seizoen.
 • Lekkere gezonde kruiden, weinig zout en geen e-nummers.
 • Nooit een minimale afname verplichting.
 • Houden rekening met dieetwensen.
 • Altijd een vertrouwd gezicht aan de deur.

Aanbiedingen Aanbod Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99
Beschikbare proefpakket aanbiedingen januari 2022
ProvincieDrenthe
GemeenteCoevorden
Postcode7755
Website gemeentewww.coevorden.nl
Recept tip:Pasta Venetia
Gemiddelde prijs€5,75

Gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Dalerveen

Veel senioren willen graag zelfstandig wonen. Maar wat we ook zien: zelf naar de winkel gaan en eten bereiden is niet altijd mogelijk. De gezonde maaltijdservice biedt hulp: structureel een voedzame maaltijd met belangrijke vitamines, sporenelementen en mineralen bezorgd aan huis. Maaltijden zoals (Schelvis in Dijon-mosterdsaus) en (Omelet, hollandaisesaus, broccoli, aardappelpuree) kunt u snel opwarmen in een simpele magnetron of oven. Zonder gedoe een ambachtelijke maaltijd bereiden. Met liefde bereid met 100% verse producten, geen ongezonde toevoegingen en lekker veel groenten. Verantwoorde voeding volgens de schijf van vijf. Gewoonlijk thuis geleverd door een vaste cateraar of een vast gezicht aan de deur. Het aanbod bestaat uit uiteenlopende menu’s en gerechten. Hieronder vindt u aanvullende info over goedkope kant-en-klare maaltijden in Dalerveen voor ouderen en gehandicapten.

Koelverse maaltijden
Koelverse maaltijden worden vers bereid met 100% verse producten. De maaltijd wordt teruggekoeld en vacuüm verpakt. Deze menu’s zijn vaak vijf dagen tot een week houdbaar (koelkast). Als je het invriest kan je het veel langer bewaren. Het gevolg is meestal een wat mindere smaakbeleving en geur. Het belangrijkste voordeel zit ‘m in de versheid en de smaak en dat het aanbod wekelijks varieert. Houd wel rekening met dat het maar enkele dagen houdbaar is en de iets hogere prijs.

 • De beste, verse en gezonde ingrediënten.
 • Pluspunten zijn de smaakbeleving en geur, 100% vers en zonder gebruik van conserveringsmiddelen.
 • Elke week weer nieuwe verrassende menu’s voor maaltijden bestellen in Dalerveen.
 • Nasi goreng, quorn, satésaus is er al voor €5,05.

Diepvriesmaaltijden
Vriesverse maaltijden worden met verse producten bereid en direct ingevroren (shock freeze). Structuur, smaak en geur blijven zo intact. Je kiest deze gerechten voor de goede houdbaarheid en de vele aanbieders om uit te kiezen. Ieder week een bezorging aan huis is niet nodig, en u kunt zelf een kleine voorraad aanhouden. Doorgaans is vriesvers qua kosten interessanter dan dagvers en koelvers.

 • Diepvriesmaaltijden worden geshockfreezed en snel aan huis bezorgd.
 • Pluspunten zijnde lange houdbaarheid en de scherpe tarieven.
 • In het algemeen kunt u kiezen uit zo’n 60 vaste menu’s.
 • Kalkoenschnitzel, broccoli, gebakken rösti al voor €4,20.

Tafeltje dekje Dalerveen: warme maaltijd aan huis bezorgd

Wordt het opwarmen van maaltijden voor iemand erg lastig? Voor dat soort momenten is tafeltje-dek-je in Dalerveen een prachtig hulpmiddel. Het betreft maaltijden die warm worden bezorgd bij bejaarden of mensen met een beperking. Opwarmen is niet nodig, men kan meteen eten. De bekende keukens zoals Vers aan tafel kunnen dit doorgaans niet faciliteren. Warm eten thuisbezorgen wordt in veel gevallen gefaciliteerd door een stichting of lokale keuken. Bezorging gaat meestal via vrijwilligers. Via de App of website van de gemeente (www.coevorden.nl) achterhaalt u de beschikbare opties.

 • Tafeltje Dekje: warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Dalerveen.
 • De oplossing voor bejaarden of andere zwakke doelgroepen die tijdelijk of langdurig niet in staat zijn een maaltijd te bereiden.
 • De magnetron hoeft niet meer aan.
 • Meestal bezorgd door lokale keukens een regionale zorgverlener, of stichting welzijn Coevorden.
 • Keuze uit o.a. Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree + Kippendijstukjes in satésaus, bami goreng, vanaf circa €7,10 incl. bezorging.

Lekkere maaltijden voor ouderen laten bezorgen

Gevarieerde en voedzame maaltijden al vanaf €5,05

maaltijdservice-dalerveen

Goedkope maaltijdservice bedrijven in Dalerveen vergelijken

Er is keuze uit een groot aantal aanbieders van eten aan huis. Welk bedrijf rijmt met mijn wensen? Geeft dan eerst antwoordt op vragen als; het soort maaltijd dat u wenst en de maximale prijs. In de tabel hieronder vergelijkt u een lijst met landelijke keukens die de voedzaamste verse maaltijden aan huis in Dalerveen voor senioren leveren. Per aanbieder achterhaalt u het soort maaltijden (tafeltje dekje, koelvers of vriesvers), het wekelijkse wisselende aanbod en wat de kosten zijn. Bij verschillende leveranciers kunt u direct een goedkoop proefpakket aanvragen.

Keuzehulp: Tips bij het kiezen van een aanbieder.
Wanneer u wilt kennismaken met een geschikte bezorger van warme maaltijden dient u rekening te houden met een aantal aspecten. In de onderstaande opsomming bekijkt u een aantal criteria die u kunt overwegen bij het bepalen van de beste maaltijdservice aan huis in Dalerveen.

 • Categorie gerechten: Ligt mijn voorkeur bij diepvries- koelvers/dagvers of warm aan huis bezorgd (tafeltje dekje)?
 • Menulijst: Uit hoeveel (nieuwe) gerechten kan ik elke week kiezen?
 • Bestelopties: op welke manier kan ik contact zoeken met de medewerkers? Met een bestellijst, via internet of telefonisch?
 • Thuisbezorgen: op welke wijze kan ik een bezorger verwachten? Heeft hij ook signalerende functie?
 • Opties voor betalen: hoe betaalt men een bestelling? Machtig ik hen voor automatische incasso of kan ik elke bestelling los voldoen?
 • Klantenservice: hoe wordt ik behandeld bij problemen en vragen?
 • Recensies: doe navraag bij actuele klanten naar hun ervaring en maak gebruik van reviewsites zoals www.webwinkelkeur.nl.

Top-5 aanbieders

 1. Uitgekookt: zonder onnodige toevoegingen, flexibel contract.
 2. Apetito: actief sinds 1958, gezond en gevarieerd.
 3. Mealhero: zelf uw menu’s samenstellen, geen contracten.
 4. Vers aan Tafel: al meer dan 15 jaar ervaring, eenvoudig online bestellen.
 5. Maaltijdservice.nl: betaalbaar + snelle levering, razendsnel op tafel.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
vers-voor-thuis width=
70 vaste koelverse maaltijden
van-smaak
140 gerechten (samenstellen)
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
spar eet smakelijk
150+ koelverse gerechten
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden
De vergelijker toont gerangschikt de beste maaltijdservices. Aan deze volgorde liggen een aantal criteria ten grondslag: bestelgemak, betaal- en bezorgmogelijkheden, keuze in menu’s, prijs, herkomst ingrediënten en additionele services.

Potentiële maaltijdbezorgingbuurt
In het bovenstaande schema vergelijkt u meer informatie over de bekende landelijke dienstverleners. Het voornaamste gemak hiervan is het grote aanbod, de betrouwbare bezorging en een uitstekende klantenservice. Ook in de eigen gemeente zijn er mogelijk flink wat maaltijdservices, cateringbedrijven en zorginstellingen die bezig zijn met het bereiden en/of het bezorgen van maaltijden bij ouderen en mensen met een beperking. Wellicht kan het ook warm aan huis geleverd worden. Een aantal van deze mogelijke regionale adressen hebben wij samengevat in deze tabel. U kunt deze bedrijven opbellen en vragen naar de opties. Suggestie? Mail ons gerust.

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager VeltmaatVarsenerstraat 3-a7731 DCOmmen
SPAR DraaijerPast. Ossestraat 197627 PJBornerbroek
Zorggroep Tangenborgh – Woon- en Zorgcentrum De Voordede Voorde 27742 VCCoevorden
Inloophuis CoevordenWilhelminasingel 137741 HDCoevorden

Dieetmaaltijden bij u thuis laten bezorgen

Gezond en gevarieerd eten is in het bijzonder voor ouderen van belang. Bijvoorbeeld vanwege een allergie, een aandoening of om overtollige kilo’s kwijt te raken. De verschillende aanbieders focussen zich meer en meer op allerlei diëten. Van lactosebeperkt tot en met gemalen: bijna niets is te gek. Hieronder bekijkt u een beschrijving van populaire dieetmaaltijden in Dalerveen.

Best verkochte dieetmaaltijden

 • Vegetarisch: focus op groenten en plantaardig.
 • Glutenvrij: verbetert het immuunsysteem en zorgt voor meer energie.
 • Lactosevrij / beperkt: de lekkerste gerechten zonder melkproducten.
 • Gemalen: nodig wanneer u moeite heeft met kauwen of slikken. In aanvulling hierop kan men kiezen voor vloeibaar eten.
 • Zoutarm: gevarieerde en gezonde maaltijden met weinig tot geen zout. Soms wordt het ook natriumarm of kaliumbeperkt genoemd.
 • Koolhydraatarm: eetpatroon waarbij het aantal koolhydraten beperkt wordt.
 • Eiwitrijk: op een snelle en gezonde manier afvallen.
 • Biologische maaltijdservice: bereid met ingrediënten met een heerlijke herkomst.

Vind de beste maaltijdservice aan huis voor ouderen

De lekkerste warme maaltijden bestellen en gratis laten bezorgen

Subsidies en hulp bij eten en drinken

Iedereen heeft recht op een smaakvolle maaltijd met voldoende voedingsstoffen. Het is het fundament voor een fit, vitaal en sterk lichaam. Veel ouderen en mensen met een (verstandelijke) beperking kunnen niet meer zelf koken. Subsidie maaltijdvoorziening Dalerveen of maaltijdondersteuning is dan soms mogelijk. Hiervoor zijn verschillende opties in de gemeente.

Bijzondere bijstand en extra korting
Senioren en mensen met een handicap die moeilijk kunnen rondkomen kunnen soms bestellen met een korting of kunnen zich aanmelden voor een subsidie. Soms moet u hiervoor een kortingspas aanvragen. Normaliter moet u de maaltijden dan bestellen bij een vaste aanbieder. In enkele gevallen is er een bijzondere bijstand: een uitkering waarmee u bijzondere en onverwachte kosten betaalt. Hiervoor individuele omstandigheden en de financiële situatie. Op de site van uw gemeente www.coevorden.nl kan men verdere details verkrijgen.

Maaltijdondersteuning via de Zvw, WMO en WLZ
Maaltijdondersteuning kan in veel situaties een uitkomst bieden. Bijvoorbeeld als een supermarkt bezoeken niet mogelijk meer is of bij dementie en andere lichamelijke problemen. Hulp bij eten en drinken wordt geregeld vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (Wmo) en de Zorgverzekeringswet (Zvw) voor maaltijden bezorgen in Dalerveen.

(Wmo) Wet maatschappelijke ondersteuning
Binnen de (Wmo) Wet maatschappelijke ondersteuning wil de gemeente Coevorden mensen met een ziekte/beperking en senioren helpen om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven. Bewoners van de provincie Drenthe dienen zich te wenden tot het WMO-loket op het moment dat men behoefte heeft aan extra zorg. De gemeente kan algemene voorzieningen en maatwerkvoorzieningen aanbieden. Algemene voorzieningen kunnen vrij worden gebruikt door iedereen. O.a. huishoudelijke hulp of het bezorgen van warme maaltijden. Maatwerkvoorziening is hulp die u met de gemeente heeft afgesproken. Denk aan hulp en ondersteuning tijdens het eten.

Wet langdurige zorg of zorgverzekering
Cliënten met een WLZ-indicatie kunnen hulp aanvragen vanuit de Wet langdurige zorg. Een helpende hand bij eten en drinken zoals toedienen van de maaltijd kan aangevraagd worden bij alle leveringsvormen (intramuraal & extramuraal). In een instelling, thuis, bij een volledig pakket thuis (vpt), modulair pakket thuis (mpt) of persoonsgebonden budget (pgb). De thuiszorg maaltijden worden geregeld vanuit de Wlz op het moment dat de hulpbehoevende in een instelling woont of gekozen heeft voor het volledig pakket thuis (vpt). Vraag de thuiszorgleverancier naar meer informatie. Onder bepaalde omstandigheden is er ook de zorgverzekering voor extra zorg. Vaak gefaciliteerd door thuiszorg via de wijkverpleging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over eten aan huis bezorgen

Hoeveel kosten maaltijden aan huis voor ouderen precies?
De kosten van kant-en-klaar maaltijden aan huis variëren van €4,65 – €6,55. De prijs hangt af van de wijze van bereiding (koelvers, vriesvers, warm), grootte van de maaltijd (klein of gemiddeld) en het aantal leveringen. Een diepvriesmaaltijd wordt aangeboden vanaf €5,20, een koelvers menu wordt aangeboden vanaf €5,65 en tafeltje dekje kunt al aanvragen vanaf €6,80 (aan huis geleverd). Het gros van de services geven tijdens de eerste bestelling een proefpakket. De moeite waard, want zo kunt u extra goedkope maaltijden in Dalerveen bestellen. Extra korting: 6 maaltijden voor €25.

Werkt het met een abonnement?
Nee, u hoeft geen minimale afname per week af te spreken. U spreekt zelf af welke- en hoeveel gerechten bij u thuis worden bezorgd. U kunt een bestelling plaatsen in de webshop, per telefoon of gebruik hiervoor de handige bestellijst. Normaliter zal een automatische incasso worden gebruikt. Derhalve worden toekomstige bestellingen op een automatische manier betaald. Met uw account kunt u altijd onbezorgd bestellen.

Kan een maaltijd worden bezorgd wanneer ik dat wil?
Dit verschilt per restaurant en postcodegebied. Veel maaltijdvoorzieningen werken met een vaste ploeg bezorgers. Ze zorgen ervoor dat de bezorgers bij u in Dalerveen eten bezorgen. Nadat u een bestelling hebt geplaatst kunt u dikwijls een vaste bezorgdag in de week afspreken. Tafeltje dekje wordt natuurlijk elke dag bezorgd. Dagverse maaltijden worden doorgaans 1 a 2 keer per week uitgeleverd. In het geval van diepvriesmaaltijden komt de bezorger eens in de 2 of 3 weken, waarbij u wel rekening moet houden met genoeg vriesruimte.

Is het opwarmen van eten eenvoudig?
Het opwarmen van het eten kan op 3 manieren. De eenvoudigste optie is in de magnetron. Prik gaatjes in het folie van de verpakking en kies voor een opwarmtijd van 7 minuten op 600 watt. Gaat u meerdere porties verwarmen? Dan kost het iets meer tijd. De oven gebruiken is ook een optie: verwarm de oven eerst voor tot zo’n 130 graden en warm het ongeveer 30 minuten op. Tevens kan u ook kiezen voor het wokken van de maaltijd. Op het etiket vindt u de specifieke opwarminstructies. Alleen dan komt alle smaak tot z’n recht!