Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Andelst

Online bestellen bij een maaltijdservice in Andelst? Door middel van onze Maaltijdbutler achterhaal je de voornaamste verstrekkers in jouw gemeente. Bekijk ervaringen van anderen, en bestel de beste gerechten via internet. Supersnel bij jou thuisbezorgd. Een geweldige service voor senioren (denk aan tafeltje dekje). Maar ook gezinnen met jonge kinderen ontdekken de maaltijden. Warm eten op kantoor zien we ook meer en meer. Denk maar aan de welbekende overwerk maaltijd. Vul het formulier in, en wij bieden jou de beste leveranciers in de regio. Hieronder tref je ook een overzicht met alle organisaties die zich richten op warme maaltijden in Andelst.

aanvragen maaltijd

Wij hebben deze toonaangevende maaltijdbezorgers in Andelst geselecteerd

Bovenstaand tref je de uitgelichte maaltijdservices. Stuk voor stuk grote organisaties, en kunnen thuisbezorgen in de regio Overbetuwe. Waarom kiezen voor deze partijen? Verse en ambachtelijke gerechten en zeer professionele bezorgdiensten. Hier in de buurt treffen we ook tal van lokaal-georiënteerde dienstverleners. Hieronder een overzicht met lokale leveranciers. Bijvoorbeeld bedrijven en zorgpartijen met een zelfstandige bezorgservice toegespitst op gezinnen en ouderen in Andelst. Hier staat service hoog in het vaandel, en hier vind je betaalbare gerechten. Kies een van de organisaties voor meer details en start met het bestellen van o.a. Chili con carne, gehakt, rijst. Bekijk ook de special over Maaltijdservice Melick.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Andelst


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Andelst

  De maaltijdservice is ideaal voor ouderen. Voor senioren is koken niet altijd mogelijk. Zo’n kant-en-klaar gerecht zoals bijvoorbeeld Sucade Hollandaise hoef je alleen maar even op te warmen. Welke soorten services zijn er zoal?

  • Tafeltje dekje: Een warm gerecht aan huis geleverd.
  • Dagverse maaltijden: Met dagverse producten gekookt en snel bezorgd. In de koelkast een dag te bewaren.
  • Koelverse maaltijd: Vers bereid, en speciaal verpakt en binnen 24 uur bezorgd. Tot wel 7 dagen te bewaren in de koelkast.
  • Vriesverse maaltijden: Deze gerechten plaats je in de vriezer, zo kunnen ze maanden lang opgeslagen worden.

  Ook voor gezinnen een uitkomst
  Jonge families met kinderen gebruiken ook steeds vaker een maaltijdservice. De warme gerechten zijn geschikt voor kinderen. Ideaal voor drukke gezinnen waar er niet altijd tijd voor koken is. Een paar minuten in de magnetron. En de smaak is er niet minder om. De verschillende kant-en-klaar maaltijden als Shoarma en smakelijke Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook koop je vaak ook bij supermarkten als Aldi of Lidl. De gerechten koop je hier ook online.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Voor op kantoor maaltijdservice kan je ook bij de maaltijdbutler terecht. Klanten geven de voorkeur aan gezond eten. De overwerk maaltijden leveren in Andelst scheelt in de kosten en wordt geleverd zonder bezorgkosten. Je kunt kiezen uit tientallen gerechten. Biologisch of juist vega, het is allemaal te bestellen.

  Is de bedrijfsmaaltijd in trek bij bedrijven?

  • Indien gewenst alles op locatie geserveerd.
  • Al vanaf €4,00 per maaltijd.
  • Bezorging ook op externe locaties.
  • Geen losse bonnetjes, gewoon 1 factuur.

  Met name bij (late vergaderingen) is een bedrijfsmaaltijd zeker een mogelijkheid. Ambachtelijk eten met Poffertjes zijn wisselend en gezond. Jij kunt je voor 100% concentreren op de business. En de afwas wordt voor je gedaan. Ook voor al het eetgerei kan worden gezorgd. Meteen contact met een zakelijke maaltijdservice in Andelst? Laat je gegevens achter en ontvang de beste mogelijkheden. Onlangs publiceerden wij ook de pagina over Warme maaltijden bezorgen in Velddriel.