Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Aalden

Behoefte aan een kwalitatieve maaltijdservice in Aalden? Met behulp van Maaltijdbutler.nl vergelijk je de beste services bij jou in de regio. Vergelijk op prijs, kwaliteit en bestel jouw eten via internet of per telefoon. Snel en kosteloos aan huis geleverd. Een geweldige service voor senioren (zij noemen het vaak nog tafeltje dekje). Ook jongere gezinnen ontdekken het gemak van de maaltijdservice. Warm eten op kantoor zien we ook meer en meer. Overwerk maaltijden zijn een bekend fenomeen. Laat je gegevens achter, en je krijgt meteen de beste aanbieders. Of scroll naar beneden voor alle organisaties die zich richten op warme maaltijden in Aalden.

aanvragen maaltijd

Wij hebben deze maaltijdbezorgers in Aalden geselecteerd

We hebben de top maaltijdservices hierboven uitgelicht. Deze zijn al jaren actief en bezorgen inmiddels ook in de gemeente Coevorden. Wat is het voordeel van deze bedrijven? 100% verse en overheerlijke gerechten en handige betrouwbare bezorging. Hier in de buurt vinden we ook een aantal lokale leveranciers. Hieronder een overzicht met minder grote verstrekkers. Dit zijn speciaalzaken en soms zorgpartijen met een verse warme bezorgservice gericht op particulieren en bedrijven in Aalden. Zij onderscheiden zich met een prima service, en betaalbare gerechten. Klik op een van de bedrijven voor meer informatie en koop onder andere lekkere Stamppot rode kool met hachee. Lees ook meer over Maaltijdservice Lutjegast.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Aalden


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Aalden

  De maaltijdservice is erg populair onder ouderen. Zelfstandig koken en boodschappen doen is voor senioren soms lastig. Een kant-en-klaar gerecht als Schnitzel champignonsaus is dan ronduit ideaal. Laten we eens kijken wat er mogelijk is:

  • Tafeltje dekje: Het diner wordt warm aan huis geleverd.
  • Dagverse maaltijd: Bereid en zonder conserveringsmethode teruggekoeld tot 4 graden. Maximaal 24 uur houdbaar.
  • Koelverse maaltijd: Het eten wordt gekookt, daarna snel afgekoeld en dezelfde dag verpakt en verstuurd. Je kunt het 5-7 dagen bewaren in de koelkast.
  • Vriesverse maaltijden: Deze gerechten plaats je in de vriezer, tot maar liefst 6 maand houdbaar.

  Een trend bij jonge families
  De maaltijdservice is ook voor gezinnen een uitkomst. De kant-en-klare diners zijn kindvriendelijk. Praktisch voor families waarbij er altijd tijd tekort is. Opwarmen gaat snel in de magnetron. Het staat binnen mum van tijd op tafel. Variërende kant-en-klaar maaltijden met o.a. Stamppot Zuurkool of heerlijke Kersenpannenkoek koop je op dit moment ook bij winkels van Albert Heijn en Jan Linders. De menu’s zijn ook online verkrijgbaar.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Voor op kantoor is de maaltijdservice ideaal. Werknemers willen graag verantwoord eten. De overwerk maaltijden leveren in Aalden is voordelig en kan (warm) bezorgd worden. De keuze is groot. Van Oosters tot Hollands, alles kan.

  Waarom een bedrijfsmaaltijd?

  • Gerechten kunnen op kantoor genuttigd worden.
  • Goedkoper dan een cateringservice.
  • Vandaag besteld is dezelfde dag geleverd.
  • Dankzij een factuur precies inzicht in het verbruik.

  Bij vergaderingen en meetings is deze bedrijfsmaaltijd een Win-Win situatie. De plates zoals Hachee vallen altijd in de smaak. Deze bedrijven kunnen alles uit handen nemen. En over de vaat hoef jij je niet druk te maken. Vraag ook naar mogelijkheden voor servies. Meteen contact met een zakelijke maaltijdservice in Aalden? Reageer via het formulier hieronder en we sturen jou de beste leveranciers. Onlangs publiceerden wij ook de pagina over Warme maaltijden bezorgen in Tricht.