Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Venhuizen

Gebruik maken van een maaltijdservice in Venhuizen? Via de Maaltijdbutler achterhaal je de belangrijkste services in de buurt. Beoordeel op aanbod en kwaliteit, en bestel je eerste gerechten snel online. Altijd snel (en in veel gevallen gratis) afgeleverd. Een uitkomst voor ouderen (zij noemen het vaak nog tafeltje dekje). Ook jongere gezinnen ontdekken het gemak van de maaltijdservice. Ook voor bedrijven is het interessant. Je kunt hier denken aan een overwerk maaltijd. Hierboven staat een formulier, vul het in en wij sturen jou de beste bedrijven in de omgeving. Je vindt hieronder ook alle belangrijke bedrijven gespecialiseerd in warme maaltijden in Venhuizen.

aanvragen maaltijd

Wij hebben de volgende maaltijdbezorgers in Venhuizen gevonden

We hebben de top maaltijdservices hierboven uitgelicht. Deze zijn landelijk actief en bezorgen inmiddels ook in de gemeente Drechterland. Wat mag je van hen verwachten? Een veelzijdige menukaart en wekelijkse bezorging aan huis. Rondom deze streek ontdekken we ook de nodige kleinere dienstverleners. Maak kennis met deze lokaal-georiënteerde organisaties. Bijvoorbeeld bedrijven en soms zorgaanbieders met een professionele bezorgservice met name voor particulieren en bedrijven in Venhuizen. De service is hier top, en normaal geprijsde gerechten. Klik op een van de aanbieders voor meer details en en maak kennis met verse gerechten als Kruudmoes met gortepap. Bekijk ook alles over Maaltijdservice Hichtum.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Venhuizen


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Venhuizen

  Ouderen maken steeds vaker gebruik van de maaltijdservice. Senioren wonen tegenwoordig steeds langer zelfstandig. Zo’n kant-en-klaar gerecht zoals bijvoorbeeld Kipfiletstukjes met kerriesaus, doperwten en witte rijst hoeft slechts een paar minuutjes in de magnetron. Wat is er allemaal verkrijgbaar?

  • Tafeltje dekje: Een warm gerecht aan huis geleverd.
  • Dagverse maaltijd: Met dagverse producten gekookt en snel bezorgd. Dit wordt dezelfde dag nog geconsumeerd.
  • Koelverse maaltijden: Dagvers gekookt, en dezelfde dag (zuurstofarm) verpakt en bezorgd. Gemiddeld vijf tot zeven dagen in de koeling houdbaar.
  • Vriesverse maaltijd: Gemakkelijk te bewaren in de vrieskist, je bewaart ze zo een aantal maanden.

  Ook voor gezinnen met (jonge) kinderen
  Ook gezinnen maken gebruik van de maaltijdservice. De warme gerechten zijn geschikt voor kinderen. Ideaal voor jonge families waarbij er altijd tijd tekort is. Opwarmen gaat snel in de magnetron. Het staat binnen mum van tijd op tafel. Uiteenlopende kant-en-klaar maaltijden met bijv. Nasi sate of heerlijke Pangafilet in Provencaalse saus. Parijse worteltjes. Aardappelpuree kan je soms ook bij supermarkten krijgen zoals COOP of Lidl. Hier koop je ook al je boodschappen online.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Ook voor een vergadering of meeting kan zo’n maaltijdservice aantrekkelijk zijn. Zakelijke relaties willen verantwoorde ingrediënten & gerechten. De overwerk maaltijden leveren in Venhuizen is een voordelige oplossing en wordt vaak gratis bij bedrijven bezorgd. Hierin is ontzettend veel keuze. Alle wereldkeukens zijn beschikbaar.

  Waarom een bedrijfsmaaltijd?

  • Personeel hoeft niet zelf naar de supermarkt..
  • Maaltijden al vanaf €5,00.
  • Levering ook in de avonduren.
  • Betalen na levering met een BTW factuur.

  Met name bij (late vergaderingen) is deze bedrijfsmaaltijd een goede tegemoetkoming. Ambachtelijk eten met Rookworst stellen zeker niet teleur. Je hoeft verder nergens op te letten. Een voorgerecht (soep) of nagerecht is ook mogelijk. Ook de couverts kunnen worden verzorgd. Wat is de beste zakelijke maaltijdservice in Venhuizen? Hieronder staat een formulier, vul het in en ontvang een overzichtje met leveranciers. Tip: bekijk ook alles over Warme maaltijden bezorgen in Rha.