Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Sittard

Gebruik maken van een maaltijdservice in Sittard? Met onze Maaltijdbutler maak je kennis met de meest kwalitatieve verstrekkers in jouw gemeente. Vergelijk ze eenvoudig, en bestel de beste gerechten via internet. Supersnel bij jou thuisbezorgd. Een uitkomst voor ouderen (zij noemen het vaak nog tafeltje dekje). We zien ook een trend onder jongere gebruikers. Zelfs de zakelijke markt maakt er kennis mee. Je kunt hier denken aan een overwerk maaltijd. Laat je gegevens achter, en wij sturen jou een overzicht met de beste services in de regio. Of bekijk hieronder direct de bedrijven gespecialiseerd in warme maaltijden in Sittard.

aanvragen maaltijd

Wij hebben de volgende maaltijdbezorgers in Sittard gecheckt

De meest bekende spelers vind je hierboven. Deze zijn landelijk actief en bezorgen inmiddels ook in de gemeente Sittard-Geleen. Wat is het voordeel van deze bedrijven? Een veelzijdige menukaart en handige betrouwbare bezorging. In deze omgeving bestel je ook bij een aantal minder grote aanbieders. Onderstaand een aantal plaatselijke verstrekkers. Het gaat hier om bakkers of cateraars met een erkende bezorgservice met name voor gezinnen en ouderen in Sittard. Zij onderscheiden zich met een prima service, en schappelijke prijzen. Selecteer een van de spelers voor meer informatie en start met het bestellen van o.a. Kipfilet met kippenjus. Bladspinazie. Gekookte aardappelen. Bekijk ook meer informatie over Maaltijdservice Froombosch.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Sittard


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Sittard

  Duizenden ouderen maken gebruik van de maaltijdservice. De groep senioren die zelfstandig thuis willen wonen wordt groter. Kant-en-klaar eten zoals Goulash, bloemkool met bechamelsaus en gekookte aardappelen is in die zin ideaal. Er zijn nogal wat verschillende soorten opties.

  • Tafeltje dekje: Direct na bereiding warm aan huis geleverd.
  • Dagverse maaltijd: Gekookt, direct gekoeld en klaargemaakt voor bezorging. Het gerecht dient op dezelfde dag te worden geconsumeerd.
  • Koelverse maaltijd: Helemaal vers bereid, meteen zuurstofarm verpakt, en afgeleverd bij de klant. Je bewaart het een week in de koelkast.
  • Vriesverse maaltijden: Plaats de gerechten in de vriezer, tot maar liefst 6 maand houdbaar.

  Een trend bij jonge families
  De maaltijdservice voor kinderen / gezinnen worden ook populair. De kant-en-klaar gerechten worden steeds kindvriendelijker. Een uitkomst voor jonge gezinnen met een drukke agenda (hobbies). Een paar minuten in de magnetron. Het staat binnen mum van tijd op tafel. Variërende kant-en-klaar maaltijden met o.a. Rode bieten en smakelijke Rode kool met gehakt schotel vind je ook bij supermarkten als Albert Heijn en Vomar. De menu’s zijn ook online verkrijgbaar.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Ook voor bedrijven kan een maaltijdservice uitkomst bieden. Medewerkers willen verantwoorde ingrediënten & gerechten. De overwerk maaltijden leveren in Sittard is relatief goedkoop en kan (warm) bezorgd worden. Gerechten zijn er in alle soorten en maten. Van Oosters tot Hollands, alles kan.

  Waarom een bedrijfsmaaltijd?

  • Personeel hoeft niet zelf naar de supermarkt..
  • Maaltijden al vanaf €5,00.
  • Optijd bestellen, is diezelfde avond nog smullen.
  • Dankzij een factuur precies inzicht in het verbruik.

  Met name bij (late vergaderingen) is zo’n bedrijfsmaaltijd een goede tegemoetkoming. De plates zoals Saucijsje zijn van hoge kwaliteit. Jij en je collega’s kunnen zich helemaal op het werk focussen. Een toetje of fruit kan je ook mee bestellen. Vraag ook naar mogelijkheden voor servies. Kennis maken met een zakelijke maaltijdservice in Sittard? Reageer via het formulier hieronder en we sturen jou de beste leveranciers. Op deze website lees je ook alles over Warme maaltijden bezorgen in Noordscheschut.