Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice It Heidenskip

Kennismaken met een maaltijdservice in It Heidenskip? Met onze Maaltijdbutler zoek je naar de de allerbeste verstrekkers in jouw plaats. Vergelijk op prijs, kwaliteit en bestel alles online, of telefonisch. Snel en kosteloos aan huis geleverd. Handig voor ouderen (tafeltje dekje kennen we al jaren). Ook steeds meer jongeren maken er gebruik van. Ook voor bedrijven is het interessant. Je kunt hier denken aan een overwerk maaltijd. Reageer via het formulier hierboven en jij ontvangt de beste bedrijven in de omgeving. Je vindt hieronder ook alle belangrijke aanbieders van warme maaltijden in It Heidenskip.

aanvragen maaltijd

Wij hebben deze erkende maaltijdbezorgers in It Heidenskip gevonden

Hierboven vind je de meest populaire maaltijdservices. Ze zijn geruime tijd actief in Nederland en bezorgen dus ook in de gemeente Súdwest-Fryslân. Wat is het voordeel van deze bedrijven? Een gevarieerd menu en handige betrouwbare bezorging. In deze buurt ontdekken we ook de nodige kleinere bedrijven. Maak kennis met deze kleinere leveranciers. Hier bedoelen wij slagerijen of stichtingen met een gezonde verantwoorde bezorgservice speciaal voor gezinnen en ouderen in It Heidenskip. Altijd de beste service, en hier vind je betaalbare gerechten. Klik op een van de aanbieders voor uitgebreide info en start met het bestellen van o.a. Erwtensoep met rookworst. Check ook onze pagina met betrekking tot Maaltijdservice Waaksens.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-It Heidenskip


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in It Heidenskip

  Ouderen maken steeds vaker gebruik van de maaltijdservice. Senioren wonen tegenwoordig steeds langer zelfstandig. Een kant-en-klaar menu zoals bijvoorbeeld Gekruide speklap is in die zin ideaal. Op het gebied van kant-en-klaar is er veel mogelijk:

  • Tafeltje dekje: Het diner wordt warm aan huis geleverd.
  • Dagverse maaltijden: Het eten wordt bereid en dezelfde dag nog bezorgd. Het gerecht dient op dezelfde dag te worden geconsumeerd.
  • Koelverse maaltijd: Altijd vers gekookt, daarna snel afgekoeld en dezelfde dag verpakt en verstuurd. Het is dan zo’n 5 dagen te bewaren in de koeling.
  • Vriesverse maaltijd: Deze gerechten plaats je in de vriezer, vaak houdbaar tot wel 9 maanden.

  Gezonde kant-en-klaar maaltijden voor gezinnen
  De maaltijdservice is ook voor gezinnen een uitkomst. Ook kinderen zijn dol op de maaltijden. Gemakkelijk voor tweeverdieners met weinig tijd (veel verplichtingen). Opwarmen kan in de magnetron, pan of oven. En het smaakt als een volwaardige maaltijd. Heerlijke kant-en-klaar maaltijden zoals Andijvie en smakelijke Zalmfilet met bos-uitjessaus, sperziebonen en aardappelpuree koop je vaak ook bij supermarkten als EkoPlaza of Jan Linders. Hier koop je ook al je boodschappen online.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Voor op kantoor maaltijdservice kan je ook bij de maaltijdbutler terecht. Medewerkers geven de voorkeur aan gezond eten. De overwerk maaltijden leveren in It Heidenskip scheelt in de kosten en wordt (gratis) bezorgd. Gerechten zijn er in alle soorten en maten. Alle wereldkeukens zijn beschikbaar.

  Waarom een bedrijfsmaaltijd?

  • Indien gewenst warm aangeleverd.
  • Prijstechnisch een interessante optie.
  • Flexibele en snelle bezorging.
  • Achteraf betalen door bestellen op factuur (+administratie).

  Bij meetings op een externe locatie is een bedrijfsmaaltijd zeker een mogelijkheid. Warme gerechten met o.a. Sperziebonen vallen altijd in de smaak. Je hoeft verder nergens op te letten. En over de vaat hoef jij je niet druk te maken. Ook voor al het eetgerei kan worden gezorgd. Het gemak ontdekken van een zakelijke maaltijdservice in It Heidenskip? Hieronder staat een formulier, vul het in en wij sturen de beste aanbieders. Via de maaltijdbutler vind je ook details over Warme maaltijden bezorgen in Ellertshaar.