Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Drachten

Behoefte aan een kwalitatieve maaltijdservice in Drachten? Met behulp van Maaltijdbutler.nl zoek je naar de de meest kwalitatieve organisaties bij jou in de regio. Vergelijk op prijs, kwaliteit en bestel de beste gerechten via internet. Snel en kosteloos aan huis geleverd. Een geweldige service voor senioren (denk aan tafeltje dekje). Ook steeds meer jongeren maken er gebruik van. Zelfs de zakelijke markt maakt er kennis mee. Overwerk maaltijden zijn een goed voorbeeld. Hierboven staat een formulier, vul het in en jij ontvangt een lijstje met erkende dienstverleners in regio. Of scroll naar beneden voor alle bedrijven gespecialiseerd in warme maaltijden in Drachten.

aanvragen maaltijd

Wij hebben de volgende maaltijdbezorgers in Drachten gekozen

De meest bekende spelers vind je hierboven. Ze zijn geruime tijd actief in Nederland en kunnen thuisbezorgen in de regio Smallingerland. Wat maakt hen zo speciaal? Gewoon goede gerechten en perfecte thuisbezorging. Hier in de buurt bestel je ook bij een aantal plaatselijke aanbieders. Maak kennis met deze kleinere bedrijven. Voorbeelden zijn winkels en cateraars met een gezonde verantwoorde bezorgservice speciaal voor bejaarden en ook jongeren in Drachten. De service is hier top, en eten voor een normale prijs. Klik op een van de aanbieders voor meer informatie en bestel bijvoorbeeld een portie Kalkoenbiefstuk in dragonsaus. Tuinbonen met ui en tijm. Gebakken aardappelblokjes. Nieuw: onze pagina over Maaltijdservice Radio Kootwijk.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Drachten


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Drachten

  Vooral ouderen maken dankbaar gebruik van de maaltijdservice. Zelfstandig koken en boodschappen doen is voor senioren soms lastig. Kant-en-klaar eten zoals Varkensoester met champignonroomsaus, sperziebonen en aardappelpuree staat binnen mum van tijd op tafel. Je kunt kiezen voor verschillende maaltijden.

  • Tafeltje dekje: Het diner wordt warm aan huis geleverd.
  • Dagverse maaltijden: Met dagverse producten gekookt en snel bezorgd. Het gerecht dient op dezelfde dag te worden geconsumeerd.
  • Koelverse maaltijd: Vers klaargemaakt, daarna snel afgekoeld en dezelfde dag verpakt en verstuurd. Het is dan zo’n 5 dagen te bewaren in de koeling.
  • Vriesverse maaltijden: Deze gerechten plaats je in de vriezer, en kunnen tot 12 maanden worden bewaard.

  Voor (jonge) gezinnen
  Ook gezinnen maken gebruik van de maaltijdservice. De kant-en-klare diners zijn kindvriendelijk. Gemakkelijk voor jonge families met een drukke agenda (hobbies). Je warmt het snel op met de magnetron of in de pan. Een mooie tijdbesparing. De verschillende kant-en-klaar maaltijden als Bloemkool en ambachtelijke Gegrilde vegastukjes in jus. Groentestoverij met amandel-rozijnen. Gekookte aardappelen koop je op dit moment ook bij winkels van EkoPlaza en Jan Linders. Bij deze supers bestel je ook gewoon online.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Voor organisaties is de maaltijdservice ideaal. Werknemers geven de voorkeur aan gezond eten. Een overwerk maaltijd leveren in Drachten scheelt in de kosten en wordt vaak gratis bij bedrijven bezorgd. Je kunt kiezen uit tientallen gerechten. Vegetarisch of koolhydraatarm, niets is te gek.

  Waarom een bedrijfsmaaltijd?

  • Indien gewenst warm aangeleverd.
  • Relatief goedkope oplossing.
  • Optijd bestellen, is diezelfde avond nog smullen.
  • Dankzij een factuur precies inzicht in het verbruik.

  Bij meetings op een externe locatie is een bedrijfsmaaltijd zeker een mogelijkheid. De menu’s zoals Beenham zijn gevarieerd en kwalitatief. Jij en je collega’s kunnen zich helemaal op het werk focussen. Een voorgerecht (soep) of nagerecht is ook mogelijk. Soms kan ook servies worden geleverd. Kennis maken met een zakelijke maaltijdservice in Drachten? Vul het formulier in en ontvang de beste mogelijkheden. Tip: bekijk ook alles over Warme maaltijden bezorgen in Alphen.