Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Gezond en lekker eten zonder koken
Extra voordelig kennismaken
Geheel vrijblijvend proberen
Gratis bezorgd door vaste bezorger

Maaltijdservice Driehuis

Zoekt u een geschikte maaltijdservice in Driehuis? Een dagelijkse gezonde maaltijd is noodzakelijk voor een fit en vitaal lijf. Dit geldt bovenal voor senioren en AOW’ers. Misschien bent u niet in staat om zelf elke dag in de keuken te staan. In dat geval kunt u zich aanmelden bij de maaltijdservice aan huis: dagverse en heerlijke maaltijden thuisbezorgd die gemakkelijk op te warmen zijn in oven of magnetron. Op onze vergelijker treft u de beste aanbieders van warme maaltijden in Driehuis. Bekijk en vergelijk de verschillende leveranciers en ga van start met een spotgoedkoop proefpakket met dagverse menu’s zoals Varkenssaucijsjes in uienjus, Groentemix, Gekookte aardappelen en Lekkerbekje, doperwten/wortelen, aardappelpuree. Snel en kosteloos thuisbezorgd. Op onze vergelijker leest u alle relevante details over het actuele aanbod, tafeltje dekje, aanbieders, de prijzen, uitleg over bestellen, betalen en bezorgen en informatie rondom subsidies waar u een beroep op kunt doen.

  • Goed, gezond en gevarieerd eten voor iedereen.
  • Ambachtelijke producten en verse groenten.
  • Geen ongezonde e-nummers en zout.
  • Nooit een minimale afname verplichting.
  • Houden rekening met dieetwensen.
  • Persoonlijk bij u thuisbezorgd.

Aanbiedingen Aanbod Proefpakket Bestellen
uitgekookt
24 maaltijden
Elke week nieuw aanbod
4 maaltijden voor €25,00
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50
Beschikbare proefpakket aanbiedingen april 2024
ProvincieNoord-Holland
GemeenteVelsen
Postcode1985
Website gemeentewww.velsen.nl
Recept tip:Aardappelpannenkoeken
Gemiddelde prijs€6,85

Gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Driehuis

Het is een trend dat ouderen langer thuis blijven wonen. Tegelijkertijd, de wekelijkse boodschappen kopen en/of een maaltijd klaarmaken kan een behoorlijke uitdaging zijn. De gezonde maaltijdservice is dan het antwoord: een volledige en verantwoorde maaltijd bomvol groente en de benodigde bouwstoffen bezorgd aan huis. Eten als (Bami goreng met kipsaté) en (Gehaktbal, bloemkool, broccoli, gekookte aardappelen) kunt u snel opwarmen in een magnetron (of oven). Gemakkelijk en snel een verantwoorde maaltijd klaarzetten. Met ingrediënten vers van het land, zonder toevoeging van conserveringsmiddelen en doorgaans met minimaal 200 gram groente. Bereid door professionele koks naar de schijf van vijf. Bijna altijd thuis geleverd door een goede cateraar of een regionale bezorger. U kunt kiezen uit verschillende soorten maaltijden. Bijgaand vindt u aanvullende informatie over gezonde kant-en-klare maaltijden in Driehuis voor bejaarden en gehandicapten.

Koelverse maaltijden
Koelverse maaltijden worden klaargemaakt met dagverse producten. Na het koken worden de maaltijden snel teruggekoeld. De menu’s zijn pak ‘m beet een week houdbaar in de koelkast. Je kunt het ook invriezen. Houd er rekening mee dat dit invloed heeft op smaakbeleving en geur. De belangrijkste motieven om hiervoor te gaan zijn 100% vers, volgens het seizoen en dat het aanbod wekelijks varieert. Vergeet niet een korte houdbaarheidsdatum en dat het duurder is dan diepvries oplossingen.

  • Smaakvolle menu’s met verse producten.
  • Sterk in opkomst vanwege natuurlijke smaak, gebruik van verse producten en zonder gebruik van conserveringsmiddelen.
  • Wekelijks kiezen uit 20 – 25 nieuwe variaties bij het maaltijden bestellen in Driehuis.
  • Raapstelen stamppot te bestellen vanaf €5,75.

Diepvriesmaaltijden
Vriesverse maaltijden worden met verse producten bereid en geshockfreezed. Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. Het grote voordeel is de uitstekende houdbaarheid en dat je gemakkelijk een voorraad kunt houden in de vriezer. Ieder week een bezorging aan huis is hier dan ook niet noodzakelijk, en u kunt eenvoudig veel maaltijden bewaren. In veel gevallen is vriesvers gunstiger geprijsd dan de dag- en koelverse varianten.

  • Diepvriesmaaltijden worden geshockfreezed en kort daarna thuisbezorgd.
  • Het belangrijkste voordeel zit ‘m in de uitstekende houdbaarheidsdatum en de gunstige tarieven.
  • Meestal is er een vast menu met 50 – 100 gerechten.
  • Stamppot zuurkool te bestellen vanaf €5,10.

Tafeltje dekje Driehuis: warme maaltijd bezorgen

Begint het opwarmen van gerechten ingewikkeld te worden? Daarvoor is tafeltje-dek-je in Driehuis een oplossing. Het gaat hier om maaltijden die warm worden thuisbezorgd voor bejaarden of zieken. Men kan zo aan tafel. Landelijke aanbieders zoals Spar Eet Smakelijk kunnen daar wat minder in betekenen. Warm eten aan huis bezorgen wordt in veel gevallen verzorgd door een stichting of lokale keuken. Bezorging gaat meestal via vrijwilligers. Op de site van uw gemeente (www.velsen.nl) achterhaalt u het huidige aanbod.

  • Tafeltje Dekje: warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Driehuis.
  • Ideaal voor bejaarden of gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen.
  • 100% vers en warm bezorgd.
  • Altijd gefaciliteerd gespecialiseerde keukens de thuiszorg, of stichting welzijn Velsen.
  • Verse en lekkere maaltijden zoals Stamppot spruitjes met chorizo of Varkensvlees in satésaus met nasi goreng, vanaf zo’n €7,30 met bezorging.

Lekkere maaltijden voor ouderen gratis thuisbezorgd

Smaakvolle en verantwoorde maaltijden vanaf €5,95

maaltijdservice-driehuis

Alle maaltijdservice bedrijven in Driehuis vergelijken

Er kan gekozen worden uit meerdere bedrijven die eten koken en bezorgen. Welke aanbieder sluit aan bij mijn situatie en wensen? Daarvoor moet men kijken naar wat u precies zoekt (koelvers/vriesvers/warm) en wat u max. per gerecht wilt betalen. In de tabel hieronder treft u een vergelijking van landelijke keukens die de meest verse maaltijden aan huis in Driehuis voor senioren aan huis leveren. Per bedrijf achterhaalt u het aanbod (warm, koelvers- of vriesvers), het aantal gerechten waar u uit kunt kiezen en de geschatte kosten. Bij de uitgelichte bedrijven kan bovendien een proefpakket besteld worden.

Keuzehulp: Waar moet ik op letten?
Zodra u een keuze wilt maken voor een passende leverancier van gezonde gerechten dient u zichzelf een aantal vragen te stellen. In het volgende schema vergelijkt u verschillende zaken die u kunt overwegen bij uw zoektocht naar de beste maaltijdservice aan huis in Driehuis.

  • Soort gerechten: Maak ik een keuze voor dagverse-, koelverse, vriesverse of wellicht warme maaltijden (tafeltje dekje)?
  • Diversiteit: uit hoeveel maaltijden kan ik wekelijks kiezen?
  • Manier van bestellen: hoe kies ik de maaltijden die ik wil bestellen? Online, telefonisch of met een menulijst?
  • Bezorging: op welke wijze wordt er bij mij thuisbezorgd? Is dit een betrouwbare service?
  • Betaalwijze: hoe betaalt men een bestelling? Werkt dit met automatische incasso en kan ik ook pinnen of contant betalen?
  • Klantenservice: wat moet ik doen bij vragen en klachten?
  • Klantbeoordeling: vraag vrienden en familie naar hun ervaringen en lees actuele klantbeoordelingen op bijv. www.feedbackcompany.com.

Top-5 aanbieders

  1. Uitgekookt: geen kleur-, geur- en smaakstoffen, goed bereikbare klantenservice.
  2. Apetito: actief sinds 1958, behulpzame klantenservice.
  3. Mealhero: ruime keuze in menu’s, ruime keuze.
  4. Vers aan Tafel: van voormalig tweesterrenchef Pascal Jalhay, gewoon heel lekker.
  5. Maaltijdservice.nl: vis, vlees en vegetarisch, geen abonnement.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
24 maaltijden
Elke week nieuw aanbod
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
factor-meals
12 verse maaltijden p/week
vers-voor-thuis width=
70 vaste koelverse maaltijden
van-smaak
140 gerechten (samenstellen)
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden
spar eet smakelijk
150+ koelverse gerechten
thuisgekookt
Geen vrije keuze
De vergelijker toont gerangschikt de beste maaltijdservices. Aan deze volgorde liggen een aantal criteria ten grondslag: bestelgemak, betaal- en bezorgmogelijkheden, keuze in menu’s, prijs, herkomst ingrediënten en additionele services.

Potentiële plaatselijke maaltijdbezorging
Bovenstaand treft u o.a. aanvullende info over de beste landelijke speler. Waar deze aanbieders zich op onderscheiden is een groot assortiment, de verschillende bezorgdagen en op een gebruiksvriendelijke manier bestellen. Goed om te weten: ook lokaal zijn er mogelijk verscheidene restaurants, cateringbedrijven en zorginstellingen die bezig zijn met het klaarmaken en/of aan huis bezorgen van maaltijden bij bejaarden en andere zwakke doelgroepen. Wellicht kan het ook warm aan huis geleverd worden. Enkele van deze mogelijke lokale adressen hebben we onder elkaar gezet in de tabel. U kunt deze bedrijven opbellen en vragen naar de opties. Suggestie? Mail ons gerust.

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager J. GroenendaalCepheusstraat 311973 VRIjmuiden
SPAR express HeemskerkRijksweg A9 Westzijde1967 PTHeemskerk
Zorgbalans – Woonzorgcentrum Huis ter HagenLodewijk van Deyssellaan 2541985 CVDriehuis NH
Zorgbalans – Woonzorgcentrum BreezichtKeizer Wilhelmstraat 11975 EAIjmuiden

Dieetmaaltijden thuisbezorgd

Gezond en gevarieerd eten is in het bijzonder voor ouderen van belang. Denk aan een allergie / voedselovergevoeligheid, lichamelijke klachten of om het streefgewicht te bereiken. De populaire services houden steeds beter rekening met tal van diëten. Van zoutvrij tot en met eiwitrijk: bijna niets is te gek. Hieronder tonen wij een beschrijving van populaire dieetmaaltijden in Driehuis.

Overzicht met populaire dieetmaaltijden

  • Vegetarisch: maaltijden zonder vlees en vis.
  • Glutenvrij: voor een stabiele spijsvertering.
  • Lactosevrij / beperkt: iedere week maaltijden aan huis zonder melkproducten.
  • Gemalen: fijn gesneden en dus zonder harde stukjes. Het alternatief is de vloeibare maaltijd (als ook slikken niet gaat).
  • Zoutarm: voorgeschreven in het geval van bijvoorbeeld nier- en hartziekten. Ook bekend als natriumarm of kaliumbeperkt.
  • Koolhydraatarm: eten van producten met veel koolhydraten wordt beperkt.
  • Eiwitrijk: smaakvolle menu’s met extra vlees/vis en noten/peulvruchten.
  • Biologische maaltijdservice: maaltijden met producten die op een eerlijke manier geproduceerd zijn.

De goedkoopste maaltijdservice voor ouderen

Online warme maaltijden bestellen en snel thuisbezorgd

Informatie over subsidies en hulp bij eten en drinken

Elke Nederlander heeft recht op een volledige maaltijd vol voedingsstoffen (groenten, gezonde vetten, eiwitten, etc.). Het is van belang voor een vitaal en gezond lichaam. Een deel van de senioren en chronisch zieken kunnen niet meer zelf koken. Subsidie maaltijdvoorziening Driehuis of maaltijdondersteuning is dan gewenst. Hieronder sommen we de mogelijkheden voor u op.

Bijzondere bijstand en speciaal tarief (korting)
Senioren die rond moeten komen met weinig geld mogen soms maaltijden met korting bestellen of krijgen een subsidie. Speciale kortingspassen worden verstrekt aan de zwakke doelgroepen. Gewoonlijk kunt u dan niet uit meerdere aanbieders kiezen. Een andere oplossing is de bijzondere bijstand: een vergoeding van de gemeente om u te helpen als u bijzondere, noodzakelijke kosten heeft. Daarvoor kijkt de gemeente naar uw draagkracht en persoonlijke omstandigheden. Via portalen van de gemeente www.velsen.nl kan men verdere details verkrijgen.

Maaltijdondersteuning vanuit WLZ, Zvw en WMO
Maaltijdondersteuning is noodzakelijk voor diverse groepen mensen. Hierop kan men een beroep doen als ouderen niet meer zelf boodschappen kunnen doen of als zelfstandig eten niet meer lukt of bij dementie. Hulp bij eten en drinken wordt gefaciliteerd door Wet langdurige zorg (Wlz), de Zorgverzekeringswet (Zvw) en de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (Wmo) voor maaltijden bezorgen in Driehuis.

(Wmo) Wet maatschappelijke ondersteuning
Middels de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) kan de gemeente Velsen bewoners met verstandelijke / lichamelijke ongemakken en mensen op leeftijd helpen om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven. Ouderen en chronisch zieken in de provincie Noord-Holland kunnen zich aanmelden bij het WMO-loket wanneer zij extra zorg nodig hebben. Er wordt onderscheid gemaakt tussen algemene voorzieningen en maatwerkvoorzieningen. Algemene voorzieningen kunnen vrij worden gebruikt door iedereen. O.a. een boodschappendienst of maaltijdvoorziening. Een maatwerkvoorziening is hulp voor u persoonlijk. O.a. iemand die de maaltijd komt opwarmen.

Wet langdurige zorg of zorgverzekering
Hulpbehoevenden met een WLZ-indicatie hebben de mogelijkheid om de Wet langdurige zorg aan te spreken. Een helpende hand bij eten en drinken als opwarmen van de maaltijd is mogelijk bij alle leveringsvormen (intramuraal & extramuraal). Dus zowel in een instelling als thuis, in het geval van een modulair pakket thuis (mpt), volledig pakket thuis (vpt) of persoonsgebonden budget (pgb). De thuiszorg maaltijden zelf worden afgehandeld via de Wlz in het geval de hulpbehoevende in een instelling woont of gekozen heeft voor het volledig pakket thuis (vpt). Vraag de thuiszorgleverancier naar meer informatie. Mogelijk hebt u recht op een vergoeding van uw zorgverzekeraar voor extra zorg. Een wijkverpleegkundige stelt de indicatie voor hulp bij de maaltijden.

Veelgestelde vragen over eten aan huis bezorgen

Wat zijn de kosten van maaltijden aan huis bezorgen?
De kosten van kant-en-klaar maaltijden aan huis liggen doorgaans tussen de €4,45 & €6,75. De uiteindelijke prijs wordt bepaald door de kwaliteit (diepvries/dagvers/koelvers), of u een kleine of grote portie neemt en het aantal bezorg / contactmomenten. Een diepvriesmaaltijd is beschikbaar vanaf €4,65, een koelvers menu is verkrijgbaar vanaf €5,55 en tafeltje dekje is er vanaf €6,85 (thuis geleverd). Verscheidene aanbieders geven tijdens de eerste bestelling een proefpakket. Handig, want zo kan men goedkope maaltijden in Driehuis proberen. Huidige aanbieding: 2 gerechten voor €10.

Sluit ik een abonnement af?
Nee, er gelden geen minimale afnameverplichtingen. U kiest elke week welke- en hoeveel gerechten worden geleverd. Bestellen kan meestal online, door te bellen en mogelijk ook via een bestellijst. In de meeste gevallen wordt er gewerkt met automatische incasso. Zodoende worden toekomstige bestellingen automatisch afgeschreven. Op die manier kan u zorgeloos doorbestellen.

Hoe en wanneer wordt een maaltijd bezorgd?
Dit hangt af van de aanbieder en bezorggebied. De meeste maaltijdvoorzieningen bezorgen met hun eigen bezorgdienst. Zij komen dan op een vast moment in de week in Driehuis eten bezorgen. Na uw eerste aankoop spreekt u een vast bezorgmoment + tijdstip af. Tafeltje dekje wordt dagelijks bezorgd. Dagverse maaltijden komen vaak 2 keer in de week. Diepvries kan ook eens in de 2 of 3 weken, maar er is dan wel genoeg vriesruimte nodig.

Hoe snel kan ik gerechten opwarmen?
Het klaarmaken van de menu’s kan op 3 manieren. De eenvoudigste optie is in de magnetron. Eerst prikt u een aantal gaatjes in de afdekfolie en zet het gerecht in de magnetron: tussen de 6-7 minuten op 700 watt. Warmt u meerdere maaltijden op? Kies dan een wat langere opwarmtijd. De oven gebruiken is ook een optie: verwarm de oven voor tot 120 graden en warm het eten een half uur op. Tenslotte is ook opwarmen in een pan mogelijk. In de beschrijving vindt u de specifieke opwarminstructies. Deze staan er niet voor niets op!