Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice 2e Valthermond

Gebruik maken van een maaltijdservice in 2e Valthermond? Via de Maaltijdbutler maak je kennis met de voornaamste aanbieders uit jouw omgeving. Vind reviews van anderen, en bestel het lekkerste eten simpel online. Gewoon bij jou aan de deur thuisbezorgd. Onder ouderen is het natuurlijk immens populair (tafeltje dekje kennen we al jaren). In toenemende mate maken ook jonge gezinnen er gebruik van. En ook op de werkvloer wordt het veelvuldig gebruikt. Een gezonde overwerkmaaltijd wordt steeds meer besteld. Laat je gegevens achter, en je krijgt meteen een overzicht met de beste services in de regio. Hieronder tref je ook een overzicht met alle aanbieders van warme maaltijden in 2e Valthermond.

aanvragen maaltijd

Wij hebben de volgende maaltijdbezorgers in 2e Valthermond gevonden

De meest populaire aanbieders tref je hierboven. Dit zijn landelijke bedrijven en bezorgen inmiddels ook in de gemeente Borger-Odoorn. Waarom kiezen voor deze partijen? Een breed assortiment en wekelijkse bezorging aan huis. Rondom deze streek vinden we ook een aantal regionale aanbieders. Ontdek nu deze kleinere dienstverleners. Dit zijn slagers of juist thuiszorg services met een gezonde verantwoorde bezorgservice met name voor particulieren en bedrijven in 2e Valthermond. Zij onderscheiden zich met een prima service, en aantrekkelijke prijzen. Pik een van de dienstverleners voor meer details en en maak kennis met verse gerechten als Stamppot spitskool met kaas. Bekijk ook meer informatie over Maaltijdservice Luinjeberd.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-2e Valthermond


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in 2e Valthermond

  De maaltijdservice is ideaal voor ouderen. Senioren wonen tegenwoordig steeds langer zelfstandig. Een kant-en-klaar menu zoals Champignonsoep met rundvlees is zo opgewarmd. Je kunt kiezen voor verschillende maaltijden.

  • Tafeltje dekje: Het diner wordt warm aan huis geleverd.
  • Dagverse maaltijd: In de ochtend gekookt, ‘ s Middags / ’s avonds thuisbezorgd. Dit wordt vaak dezelfde dag gegeten.
  • Koelverse maaltijden: Vers klaargemaakt, en speciaal verpakt en binnen 24 uur bezorgd. Thuis kun je ze een week in de koelkast bewaren.
  • Vriesverse maaltijden: Leg deze gerechten in de diepvries, zo zijn tot een maand of 3 houdbaar.

  Ook voor gezinnen een uitkomst
  Ook ouders met kinderen genieten volop van een maaltijdservice. Kinderen zijn gek op de voedzame (simpele) maaltijden. Gemakkelijk voor jonge families met een drukke agenda (hobbies). Opwarmen kan in de magnetron, pan of oven. Een mooie tijdbesparing. Bekende kant-en-klaar maaltijden met Pannekoeken en ook verrukkelijke Tortellini met gehakt en kaas liggen soms ook in de schappen van de supers COOP en Jumbo. Bij deze supers bestel je ook gewoon online.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Ook voor een vergadering of meeting zijn maaltijdservices zeker interessant. Zakelijke relaties houden wel van een lekker menu. Zo’n overwerk maaltijd leveren in 2e Valthermond hoeft niet duur te zijn en wordt op kantoor geleverd. Je kunt kiezen uit tientallen gerechten. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan.

  Het gemak van een bedrijfsmaaltijd?

  • Inclusief bestek en servies afgeleverd.
  • Vergeet de dure formele cateraars.
  • Bezorging ook op externe locaties.
  • Handige totaal facturen voor de administratie..

  Wanneer medewerkers onverwacht door moeten werken is een bedrijfsmaaltijd zeker een mogelijkheid. De gerechten zoals Kippensoep zijn wisselend en gezond. Jij en je collega’s kunnen zich helemaal op het werk focussen. En afwassen kan je overlaten aan iemand anders. Ook voor borden en bestek wordt gezorgd. Zoek je een zakelijke maaltijdservice in 2e Valthermond? Vul het formulier in en wij versturen een aantal geschikte opties. Via de maaltijdbutler vind je ook details over Warme maaltijden bezorgen in Tollebeek.