Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 3 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 3 verse maaltijden voor maar €12,95.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Pernis Rotterdam

Op zoek naar een maaltijdservice in Pernis Rotterdam? Via de Maaltijdbutler zoek je naar de de allerbeste dienstverleners in jouw regio. Vergelijk ze eenvoudig, en bestel het lekkerste eten simpel online. Supersnel bij jou thuisbezorgd. Handig voor ouderen (bijvoorbeeld tafeltje dekje). Maar ook voor jonge gezinnen is het een uitkomst. En ook op de werkvloer wordt het veelvuldig gebruikt. Een gezonde overwerkmaaltijd wordt steeds meer besteld. Vul het bovenstaande formulier in, en je krijgt meteen een overzicht met de beste maaltijden. Hieronder tref je ook een overzicht met alle leveranciers van warme maaltijden in Pernis Rotterdam.

aanvragen maaltijd

Wij hebben deze toonaangevende maaltijdbezorgers in Pernis Rotterdam gevonden

Wij selecteerden de top-aanbieders van warme maaltijden. Stuk voor stuk grote organisaties, en leveren ook in de omgeving van Rotterdam. Waarom kiezen voor deze partijen? Een gevarieerd menu en altijd bezorging aan huis. Hier in de buurt ontdekken we ook de nodige kleinschalige verstrekkers. Maak kennis met deze plaatselijke leveranciers. Het gaat hier om bedrijven of stichtingen die een eigen bezorgservice hebben gericht op inwoners van Pernis Rotterdam. Hier staat service hoog in het vaandel, en aantrekkelijke prijzen. Klik op een van de dienstverleners voor uitvoerige info en bestel bijvoorbeeld een portie Lekkerbekje, doperwten,wortelen, gebakken aardappelen. Nieuw: onze pagina over Maaltijdservice De Westereen.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

maaltijdservice-Pernis Rotterdam


Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Pernis Rotterdam

Duizenden ouderen maken gebruik van de maaltijdservice. De groep senioren die zelfstandig thuis willen wonen wordt groter. Zo’n kant-en-klaar gerecht zoals bijvoorbeeld Tomatensoep met balletjes hoef je alleen maar even op te warmen. Er zijn nogal wat verschillende soorten opties.

  • Tafeltje dekje: Direct vanuit de keuken warm geleverd.
  • Dagverse maaltijd: Na de bereiding wordt het binnen 12 uur bezorgd. Dit wordt vaak dezelfde dag gegeten.
  • Koelverse maaltijden: Vers bereid, direct op een zuurstofarme manier verpakt en bezorgd. Tot wel 7 dagen te bewaren in de koelkast.
  • Vriesverse maaltijd: Gemakkelijk te bewaren in de vrieskist, en kunnen tot 12 maanden worden bewaard.

Ook voor gezinnen een uitkomst
De maaltijdservice is ook voor gezinnen een uitkomst. Veel kinderen houden van de aangeboden (hollandse) smaken. Gemakkelijk voor jonge families die vaak maar weinig tijd hebben. Gewoon eventjes in de magnetron zetten. Binnen een paar minuten op tafel. De verschillende kant-en-klaar maaltijden als Asperges en ambachtelijke Spaghetti koop je vaak ook bij supermarkten als Albert Heijn en Dirk. Bij deze supers bestel je ook gewoon online.


Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

Voor organisaties kan een maaltijdservice uitkomst bieden. Zakelijke relaties houden wel van een lekker menu. Een overwerk maaltijd leveren in Pernis Rotterdam is een voordelige oplossing en wordt geleverd zonder bezorgkosten. Hierin is ontzettend veel keuze. Hollandse stamppot of juist Chinees, het kan allemaal.

Kennismaken met de bedrijfsmaaltijd?

  • Ook aan servies en bestek wordt gedacht.
  • Goedkoper dan een cateringservice.
  • Levering ook in de avonduren.
  • Wekelijks of maandelijks overzichtelijke facturatie.

Bij meetings op een externe locatie is zo’n bedrijfsmaaltijd zeker een mogelijkheid. Ambachtelijk eten met Stamppot Boerenkool zijn wisselend en gezond. Jij kunt je voor 100% concentreren op de business. En de afwas wordt voor je gedaan. Soms kan ook servies worden geleverd. Direct bestellen bij een zakelijke maaltijdservice in Pernis Rotterdam? Vul het formulier in en ontvang de beste organisaties in je mailbox. Onlangs publiceerden wij ook de pagina over Warme maaltijden bezorgen in Molenend.