Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Mariaparochie

Gebruik maken van een maaltijdservice in Mariaparochie? Door middel van onze Maaltijdbutler achterhaal je de best gewaardeerde bedrijven in jouw regio. Vergelijk ze op aanbod en service, en profiteer van een goedkoop proefpakket. Gewoon bij jou aan de deur thuisbezorgd. Een uitkomst voor ouderen (tafeltje dekje kennen we al jaren). Maar ook voor jonge gezinnen is het een uitkomst. Ook voor bedrijven is het interessant. Een gezonde overwerkmaaltijd wordt steeds meer besteld. Reageer via het formulier hierboven en jij krijgt snel een overzicht met de beste maaltijden. Onderstaand vind je ook alle bedrijven gespecialiseerd in warme maaltijden in Mariaparochie.

aanvragen maaltijd

Wij hebben deze erkende maaltijdbezorgers in Mariaparochie gecheckt

We hebben de top maaltijdservices hierboven uitgelicht. Dit zijn landelijke bedrijven en bezorgen inmiddels ook in de gemeente Tubbergen. Wat is het voordeel van deze bedrijven? Een uitgebreide lijst met warme gerechten en wekelijkse bezorging aan huis. In deze regio bestel je ook bij een aantal lokaal-georiënteerde aanbieders. Hieronder een overzicht met plaatselijke leveranciers. Bijvoorbeeld bedrijven en ook zorgaanbieders die een eigen bezorgservice hebben gericht op senioren en jongeren in Mariaparochie. Zij onderscheiden zich met een prima service, en hier vind je betaalbare gerechten. Selecteer een van de dienstverleners voor meer details en begin met je bestelling. Kies bijv. Witlofschotel, ham, kaassaus, aardappelpuree. Bekijk ook de special over Maaltijdservice Aalden.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Mariaparochie


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Mariaparochie

  Met name ouderen maken gebruik van de maaltijdservice. De groep senioren die zelfstandig thuis willen wonen wordt groter. Een kant-en-klaar menu zoals Runderstoofpotje met stamppot hutspot kost amper moeite, en is super lekker. Waar kan ik uit kiezen?

  • Tafeltje dekje: Direct vanuit de keuken warm geleverd.
  • Dagverse maaltijd: In de ochtend gekookt, ‘ s Middags / ’s avonds thuisbezorgd. Maximaal 24 uur houdbaar.
  • Koelverse maaltijd: Met verse ingrediënten gekookt, en speciaal verpakt en binnen 24 uur bezorgd. Maximaal een week te bewaren in de koelkast.
  • Vriesverse maaltijd: Deze gerechten plaats je in de vriezer, zo kunnen ze maanden lang opgeslagen worden.

  Voor (jonge) gezinnen
  De maaltijdservice is ook in trek bij jonge gezinnen. Veel kinderen houden van de aangeboden (hollandse) smaken. Gemakkelijk voor families met een drukke agenda (hobbies). Opwarmen kan in de magnetron, pan of oven. Binnen een paar minuten op tafel. Uiteenlopende kant-en-klaar maaltijden met bijv. Stamppot Rode kool en smakelijke Kipfilet in champignonsaus. Ratatouille. Gebakken krieltjes liggen soms ook in de schappen van de supers Albert Heijn en Hoogvliet. Online shoppen is hier ook mogelijk.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Ook voor een vergadering of meeting maaltijdservice kan je ook bij de maaltijdbutler terecht. Medewerkers geven de voorkeur aan gezond eten. De overwerk maaltijden leveren in Mariaparochie is relatief goedkoop en wordt vaak gratis bij bedrijven bezorgd. De keuze is groot. Biologisch of juist vega, het is allemaal te bestellen.

  Voordelen van een bedrijfsmaaltijd?

  • Inclusief bestek en servies afgeleverd.
  • Goedkoper dan een cateringservice.
  • Bezorging ook op externe locaties.
  • Geen financiële rompslomp, 1 eenvoudige factuur .

  Wanneer medewerkers onverwacht door moeten werken is deze bedrijfsmaaltijd een goede tegemoetkoming. De menu’s zoals Stamppot Spitskool stellen zeker niet teleur. Jij en je collega’s kunnen zich helemaal op het werk focussen. Een toetje of fruit kan je ook mee bestellen. Soms kan ook servies worden geleverd. Wat is de beste zakelijke maaltijdservice in Mariaparochie? Vul het formulier in en ontvang een overzichtje met leveranciers. Lees nu ook meer over Warme maaltijden bezorgen in Hekelingen.