eten met gemak maaltijdservice logo

 • Koelverse maaltijden
 • Vriesverse maaltijden
 • Tafeltje Dekje (warm bezorgd)
 • Aantal maaltijden: 143 vaste menu’s (of zelf samenstellen)
 • Prijs per maaltijd: Vanaf €5,99
 • Proefpakket: 3 maaltijden voor €14,95
 • Bezorging: Specifieke regio’s, op een vaste dag

Eten Met Gemak Maaltijdservice

Eten met gemak bezorgt sinds 2013 lekkere en gezonde koelverse maaltijden bij consumenten thuis. Dit doet de maaltijdservice met lokale bezorgers die ieder verantwoordelijk zijn voor hun eigen regio. Het grote voordeel hiervan is dat u altijd uw eigen bezorger hebt en er veel persoonlijke aandacht is. Eten met Gemak bezorgt niet landelijk. Maar doordat steeds meer bezorgers (franchisenemers) zich aansluiten wordt het bezorggebied steeds groter. In 2018 ging het bedrijf samen met Food Connect.

 • 143 vaste menu’s of maaltijd zelf samenstellen
 • Geen verplicht abonnement
 • Persoonlijke service (lokaal contactpersoon)
 • Maaltijden voor 25 diëten en afleidingen
 • Proefbox met 3 maaltijden voor €14,95
 • Ook soepen, salades en nagerechten
 • Gekookt met verse ingrediënten
 • Snel en eenvoudig opwarmen

eten-met-gemak-maaltijdservice-review

De maaltijden van Eten met Gemak

Bij de maaltijdservice van Eten met gemak heeft u wekelijk de keuze uit een wisselend aanbod koelverse maaltijden. Via de shop heeft u standaard de keuze uit 143 vaste menu’s. Hierbij zijn ook verschillende dieetmaaltijden en voor-, en nagerechten mogelijk. Daarnaast heeft u via de papieren menukaart elke week nog eens de keuze uit 35 verschillende maaltijden die u zelf kunt samenstellen. Hier kunt u per maaltijd kiezen uit verschillende soorten vlees, vis, groenten, aardappelen, rijst, saus, etc. Dit zelf samenstellen kan tegenwoordig ook online (na aanmelding).

Ruim aanbod koelverse maaltijden
Eten met gemak biedt een veelzijdig en kwalitatief assortiment met uitsluitend koelverse maaltijden. Alle maaltijden worden gekookt door gekwalificeerde koks met verse ingrediënten van het seizoen. Eten met Gemak houdt zoveel mogelijk rekening met uw eventuele dieetwensen. Goed om te weten: Eten met Gemak is HACCP-gecertificeerd (een voedselveiligheidscertificaat).

Via de shop kiest u eenvoudig uit 143 vaste menu’s. Daarnaast kunt u via uw persoonlijke menukaart of via de online module zelf uw maaltijd samenstellen. U kunt in dat geval zelf uw favorieten stukje vlees, vis, groenten, aardappelen, rijst, een sausje etc. uitzoeken. Daarnaast is de verpakking zo gemaakt dat u thuis de maaltijd alsnog opnieuw kunt samenstellen. Het betreft dus een zeer flexibele en uitgebreide maaltijdservice met een persoonlijk karakter.

koelverse maaltijden van eten met gemak

Eten met gemak houdt rekening met Diëten
Eten met gemak wil dat iedereen kan genieten van hun verse, gezonde en lekkere maaltijden. Ook als u een specifiek dieet of andere voedingsgewoonte heeft. Daarom biedt deze maaltijdservice verschillende maaltijden op maat. U kunt hier terecht voor zoutarme, glutenvrije, lactose-beperkte, zoutarm-en-kaliumbeperkte, vegetarische, gemalen, gesneden vlees, en vloeibare maaltijden. In de shop vindt u onder het kopje “dieet” snel de maaltijd die bij u past. Ook kunt u veel dieetmaaltijden zelf samenstellen.

 • Gevarieerd aanbod koelverse maaltijden
 • Proefpakket met 3 maaltijden voor €14,95
 • Persoonlijke menukaart
 • Eenvoudig zelf maaltijd samenstellen
 • Ruim 140 vaste menu’s
 • Ook soepen, salades en toetjes
 • Ruim aanbod dieetmaaltijden
 • Kwaliteitsgarantie

Hoe kan ik maaltijden bestellen bij Eten met gemak?

Eten met gemak wil dat iedereen kan genieten van de heerlijke, gezonde en verse maaltijden. Daarom zijn er verschillende manieren waarop u een bestelling kunt plaatsen. Allereerst kunt u bestellen via de papieren persoonlijke menukaart. Na uw aanmelding ontvangt u de persoonlijke menukaart van uw eigen bezorger. Hij of zij helpt u graag met het invullen van de bestellijst. Wannner de maaltijden worden bezorgd ontvangt u ook weer een nieuwe menukaart. Zo kunt u – zonder gebruik te maken van het internet – eenvoudig uw maaltijden bestellen.

bestellen bij eten met gemak

Online bestellen
Het is ook mogelijk om de maaltijden online te bestellen. Online kunt u kiezen voor de vaste menu’s. Dit zijn er ruim 140, waaronder een groot aantal dieetmaaltijden. De maaltijden zelf samenstellen kan overigens ook online. Hiervoor kunt u zich aanmelden bij uw eigen bezorger. U kunt vervolgens per dag een maaltijd samenstellen die past bij uw wensen. Erg eenvoudig, en ook nog eens leuk om te doen.

Betaalmogelijkheden
Bij Eten met gemak kunt op 2 verschillende manieren betalen. Bestelt u de vaste menu’s uit de webshop? Dan kunt u uw bestelling eenvoudig en veilig betalen met iDeal. Het is eigenlijk net alsof u iets in een webwinkel bestelt. Maakt u gebruik van een persoonlijke menukaart? Of stelt u online uw maaltijden zelf samen? Dan gaat de betaling achteraf via automatische incasso. Elke maand ontvangt u dan een factuur met daarop alle maaltijden die u die maand ontvangen heeft.

Hoe werkt de bezorgservice van Vers voor Thuis?
Eten met gemak werkt met vaste bezorgers. Elke bezorger is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen regio. De bezorgers zijn eigenlijk een soort ondernemers. Het grote voordeel hiervan is dat zij enorm flexibel zijn. Bij uw eerste bestelling hoort u wat uw vaste bezorgmoment van de week is. Bent u onverhoopt een keer niet thuis? Dan is er vaak wel een oplossing mogelijk. De maaltijden worden altijd gekoeld geleverd en zijn een aantal dagen in de koelkast houdbaar.

Een bestelling dient u 4 dagen voor het gewenste bezorgmoment door te geven. U dient minimaal 3 maaltijden te bestellen. De bezorgkosten bedragen dan €2,99. Bestelt u 4 of meer maaltijden? Dan gelden er geen bezorgkosten.